fbpx
loading

NOVÝ KLIENT

Jste našim novým klientem? Nebo se teprve rozhodujete? Dveře DENTICS jsou otevřeny všem, kteří chtějí využívat špičkové služby našeho studia pokročilé stomatologie. Pojďme se podívat, co čeká nové klienty DENTICS.

CHYSTÁTE SE K NÁM
POPRVÉ?

Nejprve musíme vydefinovat vaši potřebu. Trápí vás problém, který potřebujete akutně vyřešit? To samozřejmě zvládneme. Chcete vyléčit i dlouhodobé zdravotní neduhy a dosáhnout plného estetického potenciálu vašich zubů? Během několika návštěv se k tomuto cíli společně dostaneme. Jsme specialisté na Digital Smile Design, neboli digitální architekturu úsměvu, a váš vysněný úsměv dokážeme namodelovat předem.

ZDARMA

1. NÁVŠTĚVA

Úvodní diagnostika bez závazku

Série fotografii, OPG (velký rentgen), dotazník

ZDARMA

První návštěva probíhá mimo zubařské křeslo. Seznámíte se s klinikou, zatímco my sesbíráme všechna nutná medicínská data. Na tomto základě rozhodujeme o vyšetřeních, která proběhnou při druhé návštěvě.

2 000 Kč

2. NÁVŠTĚVA

Vyšetření lékařem

Základní + doplňující vyšetření (pokud je nutné, dozvíte se předem)

2 000 Kč

Lékař provede základní klinické vyšetření. Pokud během úvodní diagnostiky zjistíme nutnost doplňujících zpoplatněných vyšetření, informujeme vás předem (samozřejmě můžete odmítnout).

ZDARMA

3. NÁVŠTĚVA

Léčebný plán

Vedoucí lékař MUDr. Marek Baran vás seznámí s vašim zdravotním stavem

ZDARMA

Vstupní proces končí konzultací s MUDr. Baranem, který vám vše vysvětlí a seznámí vás s individuálním plánem léčby. Ten 100% odpovídá vašim potřebám a požadavkům. Poté vás informujeme o ceně plánu a je na vás, zda plán přijmete, či nikoliv.

ZDARMA

VAŠE ROZHODNUTÍ

ZDARMA

Pokud plán přijmete, z konečné ceny léčby vám odečteme cenu za případná doplňující vyšetření z druhé návštěvy. Vaše investice do úvodních vyšetření se vám tak částečně vrátí.
Když plán odmítnete, peníze za doplňující vyšetření nevracíme.

ZÁKLADNÍ ROZDĚLENÍ SLUŽEB

Specializovaná expertní péče

Zvládneme vše – od léčby paradontozy, přes ortodoncie až po náš vlastní systém implantologie 2.0. Vrcholem naší specializované péče je Smile Design, neboli digitální architektura úsměvu, který nám umožňuje vytvořit digitální kopii vašeho vysněného a dokonale zdravého úsměvu a naplánovat všechny kroky, které nás k němu dovedou.

Zavolejte přímo na naší recepci na číslo 775 772 775 a domluvíme se na termínu schůzky.

Běžná péče

Hledáte zubního lékaře, který se o vás postará? Jste na správném místě. Běžná stomatologické péče zahrnující prevenci a jednodušší zákroky primárně rekonstruktivní stomatologie (výplně, korunky, můstky) je naším denním chlebe. I v tomto případě však používáme špičkové technologie a pracujeme pod mikroskopem s 50násobným zvětšením.

Zavolejte přímo na naší recepci na číslo 775 772 775 a domluvíme se na termínu schůzky. 

Pohotovost

Trápí vás konkrétní problém? Máte akutní bolesti?

Každý den máme určený pohotovostní blok pro akutní pacienty. Pokud nám zavoláte s dostatečným předstihem před koncem ordinačních hodin, ještě dnes vás přijmeme. V opačném případě hned zítra.

Volejte 775 772 775 a domluvíme se.

Konzultace

Potřebujete poradit nebo se nás chcete zeptat na konkrétní věc? Máte občasné, neakutní bolesti a nedokážete definovat, o co se jedná?

Rádi to s vámi probereme během jednorázové konzultace. Budete mít k dispozici zkušeného lékaře a kompletní špičkové vybavení naší ordinace i laboratoře.

Zavolejte přímo na naší recepci na číslo 775 772 775 a domluvíme se na termínu schůzky.

PROČ NESPOLUPRACUJEME
SE ZDRAVOTNÍMI POJIŠTOVNAMI

Setkáváme se s dotazy, proč naše klinika vypověděla smlouvy se zdravotními pojišťovnami. Důvodů je několik:

Čas na ošetření = kvalitní péče

Platby od pojišťoven často nepokrývají skutečné náklady na moderní zubní léčbu. Lékaři pracující pro pojišťovny musí zkrátit čas na ošetření, aby se vešli do rozpočtu, což může vést ke složitějším a dráze opravitelným problémům.

Byrokracie

Spolupráce s pojišťovnami znamená mnoho administrativní práce. To bere čas a energii, které raději věnujeme vám, našim pacientům.

Standardy péče

Výkony hrazené pojišťovnami často neodpovídají nejnovějším standardům v zubní péči. To znamená, že nemusíte dostat tu nejlepší dostupnou léčbu.

Platba za zdravotní pojištění

I když platíte zdravotní pojištění, neznamená to, že všechny zubní výkony jsou automaticky hrazeny. Pojištění by mělo pokrývat základní lékařskou péči, ale stomatologická péče je často vnímána jako nadstandardní.

Legislativa

V České republice zákony neumožňují zubním lékařům účtovat pacientům rozdíl mezi cenou výkonu a tím, co zaplatí pojišťovna.

Doufáme, že tyto důvody vám pomohou lépe pochopit, proč jsme se rozhodli po více než dvaceti letech praxe vypovědět smlouvy s pojišťovnami. 

Naší prioritou je poskytovat vám kvalitní péči bez kompromisů na nejvyšší možné úrovni.

KOLIK SLUŽBY
DENTICS STOJÍ?

Skrze odkaz níže se prokliknete na základní ceník, který rozesíláme novým klientům.

KONTAKTUJTE
ORDINACI DENTICS

Zavolejte na naši recepci na telefonní číslo 775 772 775 nebo využijte náš rezervační formulář.